Tuesday, May 15, 2012

Sakit Kaki

Sakit kaki sejak semalam ....tp tak tahu naper

Dah p jupe doktor ...doktor kata muscle bengkak ...mungkin stress (ish! otot pun sibuk nak stress ...padahal yang keje dengan A3 aku ...bukan otot pun)

Dr kata

Ada jatuh?
TAKDER

Mana ada jatuh ..jatuh cinta pun tak ...Hush! naya kalau ada kes2 jatuh cinta skang ni ahhahahaha

Ada buat keje berat
TAK ADA

Ish ..keje aku berat mental je ...FIZIKAL memang tak ..kalo yang kena angkat benda2 berat tu ..mmg aku SUB je kat orang lain ...heheheh tapi ada lead nak pakai document ...yang berat ...aku suh je DC2 tolong angkat dengan alasan kaki sakit ...(padahal kalo kaki tak sakit pun aku takkan angkat) hahahhaha ...kalo kat umah lagilah ....sume montel buat ..kalo shopping pun brg2 montel yang angkat ...aku mmg tak ...aku bawak diri je heheheh

Ada buat keje yang berdiri lama?
PUN TAK ADA ....

Kompeni aku kasik kerusi apa ..kejam gila nak suh aku berdiri sambil menaip selama 8 jam hehehehe

Ke ada pakai kasut baru? high heel ke?
ERRR.....

Yang ni je macam ada kena mengena sket ... sikit jelah ... macam lah tak penah pakai high heel ...tapi dah mmg dia sajer nak sakit hari tu kan...nak buat macam mana

Aku tanya balik
Ni tak ada apa2 ke?

Doktor kata
Tak ada ni nampaknya ...makan ubat ...tiga hari kalau tak baik datang lagi

Dia pun bagi ubatnya
Yang mana dua ubat tu aku tak makan pun hehhhehe ...aku ni bukannya berani sangat makan ubat ...tp jupe doktor aku berani ...sakit sket2 je aku mmg nak jupe doktor ....sampai kdg2 montel kata

"ish! sakit macam tu org tak jupe doktor lah ...sket je" hehehhe. Montel lainlah ...dia kalo tak sakit sampai nak pengsan mmg taklah nak jupe doktor ....

Aku pakai ubat sapu je ...rasa panas mcm terbakar tapi kuranglah rasa sakit

Harap baik lah dua tiga hari ni ...takyah makan ubat ...
kalo tak baik ..terpaksalah aku makan ...

2 comments:

  1. terjumpa info ni, juga pasal sakit kaki… sharing is caring :) - Punca Sakit Kaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ....sangat menghargai nya hehehhe

      Delete